Apartmani Butua

Apartmani Butua – Budva, Crna Gora

Ime apartmana nosi naziv po prvom nazivu grada Budve, nastalog prije više od 2500 god.
Legenda, koja svoju potvrdu ima u mnogim grčkim mitovima, kaže da je Budvu osnovao Kadmo, sin feničanskog kralja Agenona, i njegova supruga Harmonija. Protjeran iz Tebe stigao je u ove krajeve i osnovao Butuu.

Apartmani Butua smješteni su 150 metara od centralne gradske plaže i drevnog starog grada, u jednom od najprijatnijih djelova Budve.
S ponosom Vam nudimo visoko-profesionalnu uslugu najvišeg kvaliteta, očaravajući pogled i prijatnu porodičnu atmosferu. Nadamo se da ćete jednako uživati u toplini i ljubaznosti našeg doma..

Vaši domaćini,
Porodica Ljubanović

Naš Smještaj

Special Offer
Special Offer
Special Offer
Special Offer

Ako dolazite u Budvu pogledajte i:

“Apartmani Butua” su jedini zvanično registrovani objekat koji ima sve uslove za udoban i kvalitetan smještaj osoba sa hendikepom. Tu treba naglasiti da od samog prilaska recepciji postoji posebna staza za kretanje invalidskih kolica sa obaveznim rukohvatom, zatim lift za njihovo kretanje kroz čitav objekat kao i posebna pomagala za nesmetano korišćenje kupatila.

Ovim smo, nadamo se uspjeli, da i osobe sa hendikepom stavimo u ravnopravan položaj i da im omogućimo ugodan boravak u “Apartmanima Butua”.

Pristupačnos osobama sa invaliditetom